Blog

Home LIVESTREAMING Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ UNITRUST MEDIA ΣΕ ΔΡΑΣΗ! ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η εταιρεία UnitrustMedia έχει την τιμή, να συνεργάζεται ως χορηγός επικοινωνίας και προβολής με την ΠΣΕΑΔ, για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου της χρονιάς, με θέμα: «Από την Κρίση, στη Διάκριση», προσφέροντας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Παραγωγή Βίντεο – προωθητικά βίντεο, διαφημιστικά σποτ, εταιρικά βίντεο

Ζωντανή μετάδοση (livestreaming)  – το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά από τα Mέσα της UnitrustMedia

Κάλυψη εκδήλωσης – το βίντεο της εκδήλωσης μπορεί να αναζητηθεί ανά πάσα στιγμή, αφού θα παραμείνει στη διάθεση του κοινού και μετά τη λήξη του συνεδρίου

Καμπάνια Δημοσίων Σχέσεων – Στα κανάλια της διαδικτυακής τηλεόρασης της UnitrustMedia – VouliTVCityChannelAlfasportsTV και στη μοναδική εξειδικευμένη τηλεοπτική εκπομπή για την Ασφαλιστική Βιομηχανία – Ευ Ασφαλίζεσθε

Το Συνέδριο θα διεχαθή στο Δημοτικό Θέατρο των Λατσιών, την Τετάρτη 16 Ιουνίου, 14:00-20:00 και κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα των χορηγών στο χώρο υποδοχής (φουαγιέ) του θεάτρου.

Η UnitrustMedia, ως χορηγός Επικοινωνίας θα συμμετάσχει με το δικό της περίπτερο.

Για πρώτη φορά περίπτερο προβολής, δε θα έχει απολύτως κανέναν να σας υποδεχθεί! Η ομάδα μας θα είναι απασχολημένη με την παραγωγή και τη φιλοξενία όλων εσάς. Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας επισκεφθείτε και να μας γνωρίσετε, τόσο εμάς σε πλήρη δράση, όσο και τις υπηρεσίες μας, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο και μέσα από μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Δε χρειάζεται να περιμένετε ως την τελευταία στιγμή της ημέρας του Συνεδρίου, γιατί ανοίγουμε «εικονικά» (διαδικτυακά) από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε!

Για να γνωρίσετε την ομάδα μας – με το δικό μας μοναδικό τρόπο, θα είμαστε όλοι εκεί για να σας συναντήσουμε και να πάρετε μία ιδέα ποιοι είμαστε και ποιος κάνει τι.

Για να μας δείτε σε πραγματική δράση χωρίς μοντάζ – μέσα από ένα βίντεο θα γνωρίσετε τόσο εμάς, όσο και τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε συγκεκριμένα για το Συνέδριο και βεβαίως θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, για να συζητήσουμε με ποιον τρόπο οι υπηρεσίες που προσφέρουμε θα μπορούσαν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο της δική σας επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Λάβετε μέρος στην κλήρωση και …ίσως είστε εσεις ο τυχερός – Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στο περίπτερό μας για να μας συναντήσετε, και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Συνεδρίου. Ο τυχερός θα λάβει δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ απο τη μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών στην Κύπρο. —> https://unitrustmedia.com/unitrustmedia-virtual-booth

https://www.youtube.com/watch?v=vgYBIklVMOE&t=17s