Γιατί να μην διαθέσετε να έχετε ένα ζωντανό βίντεο για να προωθήσετε την επιχείρηση σας?

Οι πελάτες αγοράζουν από μάρκες που τους αρέσει και εμπιστεύονται, αλλά η εμπιστοσύνη δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε μια νύκτα. Το ζωντανό βίντεο (live video) σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των καταναλωτών.

Μέσω του ζωντανού βίντεο(live video), μπορείτε να  παρουσιάσετε τις διαδικασίες της επιχείρησής σας και να απεικονίσετε τη διαφάνεια και την υπευθυνότητα έναντι των πελατών και στην συνέχεια να αποκτήσετε καινούργιους πελάτες. Το ζωντανό βίντεο (live video) πρέπει να είναι διαδραστικό και διασκεδαστικό. Είτε είναι embedded στην ιστοσελίδα σας ή μεταδίδεται ταυτόχρονα στο Facebook Live ή στο YouTube Live, είναι σημαντικό να εμπλακούν οι πελάτες και οι ακόλουθοι σας σε πραγματικό χρόνο. Οι θεατές σχολιάζουν 10 φορές περισσότερο σε ζωντανά βίντεο(live video) απ ‘ότι σε κανονικά βίντεο, σύμφωνα με το Facebook.

Για να μεταδώσεις ζωντανά, αυτό που χρειάζεται είναι μια high-definition κάμερα (ή κάποιες κάμερες), αξιόπιστο διαδίκτυο, και μια online παρουσία.  Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook  και YouTube  επιτρέπουν στους χρήστες τους να μεταδώσουν ζωντανά χωρίς χρέωση, με ορισμένα όρια.  

Αν ψάχνετε για μια πιο επαγγελματική  λύση, η UnitrustMedia  δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε, είναι μια ολιστική λύση για να πάρετε το livestream σας στο επόμενο επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και θα κανονίσουμε μια συνάντηση για να βρούμε τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών που μπορούμε να σας προτείνουμε σε πολύ καλή τιμή αλλά με τεράστιο αποτέλεσμα για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Email: info@unitrustmedia.com | Phone: +357 96364010